Online vragenuurtje Erve Kiekebos

Twee maanden geleden zijn we gestart met de werving van mede-eigenaren voor Erve Kiekebos. En al meer dan 125 huishoudens uit heel Nederland mogen zich al mede-eigenaar van (de grond onder) het bedrijf noemen.

De afgelopen tijd krijgen we ook veel vragen over het initiatief en wat het mede-eigenaarschap inhoudt. Bijvoorbeeld over de eventuele risico’s, of je als mede-eigenaar ook groenten krijgt en of certificaten ook verkocht kunnen worden. Maar ook over wat het betekent om mede-eigenaar te zijn.

Heb jij ook zo je vragen of suggesties, praat en luister dan online mee op donderdag 8 december vanaf 20:00 uur. Jaap en Niels zitten dan voor je klaar om al je vragen en die van andere geïnteresseerden te beantwoorden. Als je een mail stuurt naar info@ervekiekebos.nl, ontvang je de link per mail.

Tot donderdag!

Meld je aan

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op Erve Kiekebos? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Schrijf je in!
Word mede-eigenaar