Meer dan 150 mede-eigenaren

Op 8 oktober zijn we de eerste crowdfunding gestart voor Erve Kiekebos. En nu, 2,5 maand later, staat de teller al op ruim € 266.000,-. En dat allemaal dankzij de overtuiging van meer dan 150 huishoudens die met alle liefde onderdeel willen zijn van een gezond, lokaal en bovenal herstellend voedselsysteem.

Allemaal zijn ze mede-eigenaar, lid van de coöperatie en dus verbonden aan een boerderij die (best bijzonder) ook een beetje de hunne is. Fantastisch nieuws zo aan het eind van 2022, waarvoor we zowel onze mede-eigenaren willen bedanken als onze klanten, vrijwilligers en andere partners op en rond Erve Kiekebos.

Met ieders inleg, klein of groot, kunnen we in 2023 flink meters maken; van de uitbreiding van de groentetuin en daarmee onze teelten tot de ontwikkeling van de pluktuin en de introductie van kippen.

Maar belangrijker is misschien nog wel dat hiermee een eerste stap is gezet naar het onder gemeenschappelijk eigendom brengen van de boerderij. Want dát is wat ons kleine stukje Aarde in Empe, de boeren en de gemeenschap die hen omringt structureel vooruithelpt.

We hopen dat iedereen die Erve Kiekebos een warm hart toedraagt zich de komende jaren blijft inzetten voor dit (letterlijk) gemeenschappelijke doel. Hiervoor is nog geld nodig, zo’n 2,5 miljoen. Want pas als dat binnen is kunnen we stellen dat Erve Kiekebos zelfstandig is, van en voor haar gemeenschap. Help je mee?

Word ook mede-eigenaar

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op Erve Kiekebos? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Schrijf je in!
Word Groot Grond Bezitter